Marrakech

Ferie i Marrakech fra d. 2 februar til d. 9. februar

Sammen med 2 gode venner har jeg lige haft et dejligt afbræk fra sommerhuset i Marrakech.
Det var ikke lige den første tanke der faldt mig ind at jeg skulle til Marrakech på ferie, men jeg blev spurgt om jeg ikke have lyst til at tage med. Der var intet jeg hellere ville. 8 dage med nye oplevelser i 25 grader.
Jeg kendte ikke så meget til stedet, andet end at nogle af mine venner havde været der for 25 år siden på en bilferie.

Vi boede i den gamle bydel, hvor gaderne snor sig og med et vivar af mennesker, heste, æsler, og tonsvis af europas forbudte knallerter. De osede som en i H…. og kørte ud og ind imellem heste æsler og mennesker.
Men alle mennesker havde stor respekt for hinanden og der var aldrig sure miner for hvad andre lavede eller gjorde.
I det hele taget er befolkningen utrolig søde og hjælpsomme. Alt kan lade sig gøre, og der var ingen problemer med at se røre eller føle på de udstillede varer. Ingen sure miner, hvis man ikke købte noget.

Alle mennesker man talte med var utrolig glade for at vi besøgte deres land. Alle var meget kede af det der lige var sket i Atlasbjergene og alle tog den største afstand fra det. De havde aldrig oplevet noget lignede, og håbede at de ansvarlige ville få de største straffe.
Der havde været store demonstrationer imod det der var sket.

Jeg kan kun anbefale folk at tage en tur til Marrakech. Søde mennesker, gode steder at spise og en masse forskellige ting at se.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *